UADays

Online Media

В Росії планують ввести новий вид ліцензування для шаманів та чаклунів

1 min read

До віце-прем’єру уряду РФ Тетяни Голікової надійшов лист від депутату Державної думи РФ Віктора Зубарєва із проханням посилити контроль за шаманами, цілителями, знахарями і езотерика, діяльність яких, на його думку, часто завдає шкоди здоров’ю їхніх клієнтів.

Таким чином, очевидно, що «єдинороси» намагаються взяти під контроль і «магічні сфери», адепти яких мають неабиякий вплив на своїх клієнтів, маючи на увазі «шамана Габишева«, який організував «очисний похід» проти Володимира Путіна, інформують росзмі.

Автор листа додав, що крім надання «платних консультацій без закріплення правовідносин, так само здійснюється продаж релевантних товарів клієнтам: трави, настойки, обереги, амулети, авторські винаходи».

«В результаті формується широкий ринок збуту, де відбувається товарообіг продукції сумнівної якості», – йдеться в документі, в якому “єдинорос” нібито дбає про здоров’я нації.

Крім того, депутат закликав уряд розробити професійні стандарти для кожної із зазначених видів діяльності.

Він також вказує на те, що добровільну сертифікацію Росстандарта проходять далеко не всі представники цієї галузі. «Ми закликаємо ввести обов’язкове ліцензування для всіх представників “околомедицинского консалтинга” », – підкреслив Зубарев.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *