UADays

Online Media

Скільки часу потрібно для ліквідації Л/ДНР без підтримки Росії

Без підтримки з Росії окупанти на захопленій території Донецької та Луганської областей не протримаються і декількох днів, – переконана людина, яка своїми діями почав окупаційну війну на Донбасі. Самі по собі вони не зможуть існувати тривалий період часу. Таку думку лідер окупантів Ігор Гіркін висловив в інтерв’ю “Експрес газеті”.

При цьому він заявив, що перше, що зараз би зробив – об’єднав так звані “ДНР” і “ЛНР” і прибрав звідти деяких людей. Кого саме, Гіркин не назвав, але заявив, що покинути управління окупованими територіями він був змушений під сильним тиском з Росії. При цьому лідер окупантів відверто заявляє, що регіоном не обов’язково повинні управляти місцеві жителі.

“Це неможливо зробити без взаємної довіри, а також прямого заступництва Росії, оскільки, якщо РФ, не дай боже, закриє кордон, то” ДНР “і” ЛНР “припинять своє існування протягом кількох діб”, – впевнено заявив Гиркин.

Тому Гіркін спрогнозував три варіанти того, що станеться з окупованими територіями, а саме: приєднання їх до Росії, створення так званого “незалежної держави” або ж третій варіант – остаточна перемога України.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *