UADays

Online Media

Іван Баканов анонсував початок змін в СБ України

1 min read

Реформа в Службі безпеки України передбачає скорочення штату і підвищення заробітної плати. Про це у п’ятницю, 13 вересня повідомив голова служби І.Баканов на зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES).  Повідомляє lb.ua.

“У Верховній Раді я сказав про півтора місяці, які нам потрібно, щоб презентувати цей закон. Зараз ми над ним працюємо разом з іноземними партнерами. Ми повинні поділити функції між усіма правоохоронними органами”, – заявив він.

Зі слів пана Баканова, цей закон, у першу чергу, має усунути деструктивну конкуренцію між органами. “Служба буде мобільна, нова, гнучка… Хочемо зробити закон таким, щоб він ні в кого не викликав взагалі ніяких питань”, – запевнив він.

Голова служби пообіцяв, що в СБУ також будуть підвищені заробітні плати. 

“Реформа повинна починатися з людей. СБУ – це еліта правоохоронних органів. І наші люди повинні бути забезпечені належним чином. Якщо ви порівняєте, скільки отримує співробітник СБУ і скільки на аналогічній посаді отримує співробітник іншого органу, ви побачите, що перші в цій лінійці отримують на 30% більше зарплати”, – сказав Баканов.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *