UADays

Online Media

Дует alyona alyona & Jerry Heil вже на шляху до Євробачення 2024

1 min read

25 квітня дует українських співачок alyona alyona & Jerry Heil виїхали в Мальме (Швеція), щоб прийняти участь у цьогорічному Євробаченні.


У подорож вони вирушили потягом, який, під бурхливі овації прихильників, відправився з Центрального залізничного вокзалу м. Київ. Але перед цим прямо на вокзалі дівчата дали пресконференцію і влаштували невеличкий концерт, де виконали ту саму пісню, з якою їдуть підкорювати Європу.

А напередодні Jerry Heil і alyona alyona представили live-версію конкурсної пісні.

Зйомки відбувалися на сольному концерті Джеррі Хейл в квітні в МЦКІ в Києві, у записі взяли участь близько 2 тисяч глядачів , які прийшли на цей виступ.

Для нас було важливо відчути масштаб цієї пісні, адже за неї проголосувало понад 720 тисяч людей по всій Україні. Її виконання на концерті у Києві — це була концентрована любов“, – розповіла Jerry Heil про свої емоції після концерту

Співачка додала, що вважає, що хоровий спів об’єднує людей в усіх сенсах цього слова.

Друга учасниця цього дуету додає: “Люди співали в такий унісон, що я відчула мурахи по тілу. Голоси дітей було чутно найбільше і це справді заворожувало. Взагалі, для нас перемога вже в тому, що українська пісня звучить не тільки в Україні, а й закордоном.”

Вже цієї неділі, 27 квітня, співачки проведуть репетицію на Malmo Arena. А перший півфінал Євробачення відбудеться 7 травня. Тоді alyona alyona & Jerry Heil виступлять із піснею Teresa & Maria під номером 5. Дівчата дуже сподіваються, що їх пісня стане гідною фінала цього пісенного конкурсу, який відбудеться 11 травня.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *