UADays

Online Media

Кримський півострів під загрозою поширення COVID-19 з Росії

1 min read

Налякані масштабами поширення коронавірусної інфекції в Росії, мешканці окупованого Криму, дуже просять т. зв. «Главу республіки» Сергія Аксьонова закрити півострів на карантин. Всі сторінки в соцмережах фейкового «політика» рясніють благаннями і закликами закрити “Кримський міст” і аеропорт. Про це в Твіттері повідомляє відома блогер RoksolanaToday & Крим25%.

Однак жителі материкової Росії злорадно відповідають кримчанам, що ті самі винні і тепер нехай нарікають на себе.

Росіяни заявляють, що Крим отримує і гроші, і товари з «Росії-матінки» і «закритися» зараз від РФ буде великим нахабством і порушенням «основного закону».

«В кінець краю втратили. Ні, сепаратисти кримські, будете жити за російськими законами. А в Росії – свобода пересування. За Конституцією », – таку думку про закриття АР Крим від РФ мають всі типові представники РФ, зазначає блогер.

Зауважимо, що Аксьонов вирішив не перекривати рух на Керченському мосту, а встановити там блокпост, співробітники якого будуть вимірювати температуру всім іноземцям, що в’їжджають на півострів. 31 березня подібні блокпости були встановлені на в’їзді в Севастополь.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *