UADays

Online Media

Путінські пропагандисти поширюють фейк про удар по українським військовим у Вінниці

1 min read

Путінська пропагандистка та військова злочинка Маргарита Симоньян запитала у військових злочинців у міноборони росії. Власне, вони не лише підтвердили свою причетність до військового злочину, а й розписалися у власній тупості.

Наприклад, якщо ми говоримо про криваву пропагандистку Симоньян, то вона, як журналіст, у якомусь минулому, повинна не на слово вірити тому, що їй говорять, а перевіряти ще раз інформацію. Але Симоньян не з таких, адже вона сама ходячий тупий фейк.

Що ж до міноборони Росії, то тут ще простіше. Про те, що Будинок офіцерів у Вінниці всі ці роки використовувався як музей, концертний зал та інше, знали всі. Абсолютно всі! Але й навіть…

По всій Україні зараз військові штаби, КП та ПУ розміщені не в тих місцях, де вони розміщувалися у мирний час та місцях, де їхнє розміщення було б очевидним. Невже російське командування цього не розуміє?

Щодо військових на місці трагедії, то вони зараз усюди в містах України. І на фото не лише військові, а й поліція та НГУ. Усі збіглися і з’їхалися допомагати постраждалим.

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *