UADays

Online Media

Двом організаторам незаконного референдуму в Покровському районі оголошено про підозру

На території Покровського району продовжується притягнення до кримінальної відповідальності осіб, які були задіяні в проведенні незаконного референдуму в 2014 році. Так, в січні 2022 року, за матеріалами Служби безпеки України, на території Покровського району оголошено підозру двом організаторам незаконного загальнообласного референдуму з питання надання державної самостійності т.зв. «Донецькій народній республіці».

Відомо, що оперативники спецслужби встановили, що з початком російської збройної агресії четверо мешканців Покровського району організували та провели в одному з населених пунктів, в супереч Конституції України, референдум з питання надання державної самостійності т.зв. «Донецькій народній республіці».

Дії фігурантів кваліфіковано за ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України, тобто умисні дії, вчинені за попередньою змовою групою осіб, з метою змін меж території України та державного кордону України в порушення порядку встановленого Конституцією України. За нашою інсайдерською інформацією, фігурантам справи оголошено про підозру, у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 110 КК України. Наразі, матеріали направлено до суду. Санкція статті передбачає до від п’яти до десяти років позбавлення волі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *